23-08-06

De grondwerken zijn gestart!!!!

 

De grondwerken zijn vandaag gestart! De teelaarde is weggeschraapt en de kelder is ondertussen ook al uitgegraven. Ons boompje heeft helaas moeten wijken, maar die was toch al terminaal. Er stonden niet meer veel groene blaadjes op!

Aan de kant van de straat is de grond ook al een beetje opgehoogd zodat het makkelijker is om op de grond te raken met een vrachtwagen.

 

 

Nu gaat het eindelijk beginnen! Aanstaande dinsdag komt een landmeter van de stad Hasselt de bouwlijn uitzetten en dan kunnen we ook met het betonwerk starten. De werf ligt nu dus al een paar dagen stil.

 

De stabiliteitsstudie is ook binnen! Het is nog altijd kantje boordje wat de bronbemaling betreft. Op dit moment zit het grondwater nog net diep genoeg, maar het mag niet te veel meer regenen. Frank Deboosere, Eddy De Mey, Jill Peters, David Dehenauw en Sabine Hagendoren… het lot ligt in jullie handen ;-)

We hebben prijzen opgevraagd voor een eventuele bronbemaling, maar als het niet meer te hard regent, hebben we die niet nodig. Bid maar met ons mee!

 

Tot binnenkort

18:59 Gepost door Babette de Bouwer in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wat gaat bouwen snel Ziet er goed uit,nu kan ik op afstand en zonder mijn voeten vuil te maken ook eens bouwwerf volgen. Goed verhaal ,je moet er een boek over schrijven.

Gepost door: Roland Menten | 15-09-06

De commentaren zijn gesloten.